Published On: lun, Sep 3rd, 2012

WHC Biseri vrea 20.000 de euro pentru a juca ambele partide la Braila

Share This
Tags

Primul meci in Cupa EHF al echipei Dunarea Braila are loc in perioada 13-14 octombrie urmand ca returul sa se joace o saptamana mai tarziu adica 20-21. Cum HC Dunarea Braila are in acea perioada meciuri in deplasare la Baia Mare dar si acasa cu HCM Roman, conducerea clubului a propus echipei din Muntenegru varianta de a juca ambele meciuri in Braila. Raspunsul de la echipa WHC Biseri a fost unul destul de ferm, acceptand oferta clubului dar cerand pe langa cazarea si masa care se include si suma de 20.000 de euro. Directorul clubului brailen, Stefan Gheorghe, a respins aceasta oferta, considerand ca acestia sunt bani aruncati. “Asa se practica peste tot. Noi nu avem bani de aruncat. Prefer sa trimit echipa in Muntenegru decat sa le dau lor bani. Nici nu ma gandesc la asa ceva”, a declarat directorul de la HC Dunarea Braila.

Cu toate ca se vor aglomera cu meciurile, fiind foarte posibila amanarea partidelor din Liga Nationala din acea perioada, HC Dunarea prefera sa faca deplasarea in Muntenegru si sa riste astfel doua meciuri importante din campionat.

* Infruntam o echipa de tineret *

Din lotul echipei WHC Biseri fac parte foarte multe jucatoare de la echipa de tineret a Muntenegrului, printre acestea numarandu-se Aleksandra Djurkovic, Milica Kostic, Katarina Perovic, Jelena Despotovic, Bobana Klikovac, Marija Mugosa, Andjela Ivanovic, Olivera Vukcevic, Marija Kaludjerovic, Sladjana Perazic, Iva Recevic, Andjela Goranovic, media de varsta fiind de 17 ani. Practic, experienta jucatoarelor de la HC Dunarea ar trebui sa fie mult mai mare decat a junioarelor de la WHC Biseri si sa invinga fara probleme echipa din Muntenegru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-