Published On: Soare, Sep 30th, 2012

Voucher pentru tinerii casatoriti, in locul sprijinului financiar de 200 de euro

Share This
Tags

* Cosmin Razmerita are o propunere pentru ajutorul tinerilor casatoriti, dar si pentru dezvoltarea turismului brailean *

Pana in anul 2010, Guvernul Romaniei acorda un sprijin financiar, tinerilor aflati la prima casatorie in valoare de 200 de euro.

Desi era un real ajutor pentru tinerii aflati la inceput de drum, in febra masurilor de austeritate, Guvernul a taiat acest sprijin financiar si nici dupa mai bine de 2 ani de la sistarea acestuia, ajutorul nu a fost reintrodus.

Cosmin Razmerita, consilier judetean UNPR, vine cu o propunere, cel putin interesanta, ce poate fi aplicata la nivel local, pentru a-i sprijini pe proaspetii casatoriti si pentru a da un imbold, absolut necesar, turismului brailean.

Propunerea prevede ca tinerii, aflati pentru prima data in fata ofiterului starii civile, sa primeasca din partea autoritatilor locale, un voucher in valoare de 800 RON, pe care acestia sa il foloseasca pentru a-si petrece cateva zile in pensiunile din judetul Braila.

Razmerita crede ca aceasta masura, in afara faptului ca este una compensatorie, ar incuraja si dezvoltarea turismului in judet, dar si cunoasterea de catre tineri a culturii, traditiilor, istoriei si spatiului brailean.

Vocher-ul ar urma sa fie valabil pe o perioada de cel mult 30 de zile, putand fi folosit la toate pensiunile din judetul Braila.

Cosmin Razmerita precizeaza ca una dintre destinatiile turistice extrem de apreciat la nivel national, dar parca uitata la Braila, este Balta Mica a Brailei, supranumita si “a doua Delta a Romaniei”.

Cu o accesibilitate in zona mult mai buna decat cea din Delta Dunarii, cu spatii de cazare primitoare si cu povesti mai mult decat interesante, Balta Mica a Brailei poate fi, fara indoiala, o destinatie de succesc pentru tinerii casatoriti braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-