Published On: Soare, Sep 16th, 2012

USL nu are candidati pentru parlamentare

Share This
Tags

* Seful PDL considera ca nu are contracandidati in conditiile in care acestia sunt parasutati de la centru sau impusi *

Constantin Dumitriu, presedintele organizatiei judetene a PDL s-a aratat incantat de faptul ca USL accepta candidatii impusi de centru, considerand ca acestia nu reprezinta o provocare pentru democrat liberali.

“Exista o informatie ca la Braila vor candida foarte multi din partea USL-ului, veniti de la Bucuresti. Atunci intrebarea mea este ori organizatia USL locala nu are candidati pentru parlamentare si atunci au cerut ajutorul de la Bucuresti, sa li se trimita niste candidati, sau ca organizatia PSD-ului si PNL-ului, amandoua nu au nicio putere sa-si exprime cuvantul la centru si atunci ei le fixeaza candidatii”, a declarat Dumitriu.

In ceea ce priveste partidele din alianta USL, presedintele PDL considera ca Partidul National Liberal este cel mai defavorizat: “Am vazut ca si la PNL, se pare ca tot niste candidati impusi vor fi si eu m-as bucura sa se intample lucrul asta, ca sa li se impuna candidatii in persoana deputatului fost PSD, fost PDL, Balcan Viorel, un om care se bucura foarte mult de traseismul politic si a deputatei Tusa”.

Despre situatia deputatului Viorel Balcan, Dumitriu a precizat ca este bucuros ca a scapat partidul de o astfel de persoana, fara principii, care nu isi gaseste locul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-