Published On: Soare, Sep 2nd, 2012

Un maxi taxi plin cu calatori a intrat intr-un stalp

Share This
Tags

* Trei femei si un copil de 11 ani au fost trasportati la spital dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat intr-un stalp *

Astazi dupa-amiaza, in jurul orelor 16.30, maxi-taxi cu numarul 98 GEB, care mergea pe traseul lui 41, a intrat intr-un stalp, pe Calea Calarasilor colt cu strada Industria sarmei,  in zona statiei de la Gospodina.

Cursa cu maxi-taxi a devenit o adevarata aventura, multi dintre soferi intrecandu-se pentru a fura clientii celorlalti.

Din spusele martorilor se pare ca din statia de la Gosponida au plecat doua maxi-taxi-uri, iar vinovat de incident se face soferul de pe un alt microbuz, poreclit Cap, care si-a continuat nestingherit traseul dupa ce colegul sau s-a oprit in stalp. Cap se pare ca i-a taiat fata soferului de pe 41, poreclit Dintosu, iar pentru a evita contactul, cel din urma a tras dreapta de volan si s-a oprit in stalp.

In urma impactului, patru calatori au fost raniti, trei femei si un copil in varsta de 11 ani. Toate victimele prezinta traumatisme de piramida nazala, mandibula si maxilar. Dupa acordarea ingrijirilor medicale ce se impuneau la fata locului, victimele au fost transportate pentru cercetari la UPU Braila.

Politistii continua cercetarile iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-