Published On: lun, Sep 24th, 2012

Un handbalist din Suceava a fost injunghiat in gat

Share This
Tags

* Junior la LPS Suceava, Beniamin Maruseac a incercat sa aplaneze un conflict, dar a devenit victima colaterala *

Un handbalist in varsta de 18 ani a intrat intr-un conflict cu mai multi tigani intr-un club de noapte din Suceava si a ajuns la spital cu rani grave.

Incidentul s-a produs sambata spre duminica noapte si a fost cauzat de un conflict spontan intre doua grupuri de clienti aflati in club. Tanarul Beniamin Maruseac a incercat sa aplaneze acest conflict si a fost injunghiat la nivelul gatului si a uneia dintre urechi.

Baiatul injunghiat in club este handbalist in Suceava. Antrenorul sau sustine ca a avut un comportament exemplar pana acum. El a fost transportat de urgenta la spital, unde medicii l-au bagat direct in sala de operatie pentru ca sangera abundent si viata ii era pusa in pericol. In prezent, starea sa este stabila.

Agresorul a reusit sa fuga de la locul incidentului inainte de ajungerea politistilor. Acestia din urma au recoltat probe si au dus mai multe persoane la audieri. Agresorul Aurel Munga, in varsta de 30 ani, a fost prins duminica dimineata si este cercetat pentru tentativa de omor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-