Published On: lun, Sep 24th, 2012

Telefoanele mobile nu mai sunt de mult un moft

Share This
Tags

Brailenii au si cate trei telefoane mobile

*Daca in urma cu cativa ani nu oricine avea un telefon mobil in buzunar, acum oamenii au chiar si cate doua sau trei astfel de aparate *

Cu cativa ani in urma, doar oamenii cu bani aveau un telefon mobil in buzunar. In prezent, oricine are cel putin un astfel de aparat.

Cu suficienta clientela, piata telefoanelor mobile s-a diversificat. Marile companii producatoare se intrec in scoaterea de noi modele care sa fie cat mai mult pe placul publicului.

Si comerciatii romani se intrec in oferte. Cea mai noua dintre acestea insa este oferta Buy-Back.

Dupa ce am stat de vorba cu reprezentantii magazinului in vitrina caruia am vazut oferta, am aflat ca cei interesati primesc in schimbul vechiului telefon un model nou, singura conditie fiind aceea de a reincarca contul. Cu o asemenea oferta nici clientii nu au intarziat sa apara.”Tocmai mi-am schimbat vechiul telefon cu unul nou. Nu este un model prea performant dar cel vechi nu mai functiona. Oferta aceasta este pentru toate buzunarele” a declarat Silviu M. un brailean care tocmai s-a bucurat de oferta magazinului. Oamenii se declara multumiti ca au acces la telefoane la preturi mici, din simplul motiv ca aceste aparate au devenit esentiale in viata tuturor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-