Published On: mie, Sep 19th, 2012

Tatal lui “Jardel” isi merita soarta

Share This
Tags

* Banel este atacat prin intermediul presei de tatal Marin Nicolita, care pretinde ca fiul sau nu ii trimte bani si il lasa sa moara de foame *

Mijlocasul dreapta a echipei franceze St.Etienne este grav acuzat in presa de tatal sau Marin Nicolita, deoarece sustine acesta: “Daca nu-mi da bani, ma duc la el in Franta si cersesc”, a afirmat Nicolita senior. Barbatul traieste intr-o maghernita de la marginea Bucurestiului si spune ca n-are bani sa treaca strada: “De anul trecut mi-a promis fii-miu ca-mi ia casa, insa n-am vazut nici un leu de la el pana acum. O sa intru in greva foamei”, a mai declarat Marin.

Din contractul la echipa franceza Banel castiga 600.000 euro pe an. Fotbalistul roman detine in Braila doua apartamente cu cate doua camere situate in zone foarte bune, deasemenea inca unul in Bucuresti de 100 mp. In apartamentul situat in strada Scolilor la etajul 6 nu locuieste nimeni, iar celalat care este situat pe strada Plevna a costat 120.000 euro, insa blocul rezidential este gata in proportie de 90%. Un acoperis ar putea sa-i asigure tatalui, insa, “Jardel” este suparat pe acesta pentru ca: “M-am saturat sa fiu santajat de el”, a afirmat intr-o convorbire telefonica Banel Nicolita.

“Este si mincinos daca spune ca nu i-am dat bani, cand eu in fiecare luna ii trimiteam si lui bani , si trimiteam si acasa. Am acte care dovedesc asta! Numai in ultimul an am trimis acasa peste 30.000 de euro” a mai precizat Banel. Se pare ca tatal fotbalistului si-a parasit familia din Faurei mutandu-se in Bucuresti iar banii primiti de la fiul sau i-a cheltuit cu femei usoare.

Acum, ramas pe drumuri se roaga iar de Banel sa-l ajute, insa conform proverbului roman “Ulciorul nu merge de multe ori la apa”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-