Published On: lun, Sep 24th, 2012

Subventia la caldura se va acorda si iarna aceasta

Share This
Tags

* Directia de Asistenta Sociala Braila a recuperat o parte din banii alocati subventiilor de caldura *

Anul trecut foarte multi braileni au depus cereri pentru a primi subventie la caldura pe timp de iarna, insa “au uitat” sa declare toate veniturile si bunurile proprii care ii impiedicau sa beneficieze de reducere si asa au primit ajutor si cei care nu se incadrau.

Pentru ca anul acesta si pe viitor sa nu mai existe astfel de probleme, s-a stabilit ca regulamentul trebuie modificat, pentru a primi subventii doar cei care au cu adevarat nevoie.

Dupa ce au fost descoperiti si informati cu masurile care vor fi luate impotriva lor, o parte dintre braileni au venit la Directia de Asistenta Sociala Braila si au inapoiat veniturile care nu li se cuveneau.

“Am recuperat deja o parte din banii de la subventia la caldura. O parte din oamenii care au beneficiat pe nedrept de subventie, au fost constiinciosi si au inapoiat banii. Se vor acorda si anul acesta subventii insa, deocamdata nu s-au facut modificarile Ordonantei de Urgenta in acest sens, si nu se stie deocamdata cum se va proceda”, a declarat Nicoleta Oancea, director executiv la Directia de Asistenta Sociala Braila.

Ajutorul social pentru subventia la caldura va fi acordat si anul acesta dupa ce reglementarile in vigoare vor fi putin modificate si doar dupa ce vor fi efectuate anchetele sociale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-