Published On: lun, Sep 10th, 2012

Sinucidere la Spitalul Judetean de Urgenta

Share This
Tags

* Un pacient internat in data de 3 septembrie la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta si-a pus capat zileleor aruncandu-se de la etajul sase *

Barbatul avea 67 de ani si era pacient al Sectiei de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta. Internat la data de 3 septembrie cu diagnosticul de tumora pulmonara se afla in tratament si investigatii suplimentare. “A fost vazut ultima data la orele 22.00 iar la 22.30 cand urma sa se faca tratamentul, pacientul nu era in salon. Personalul sectiei a anuntat medicul de garda si acesta la randul sau Politia”, ne-a declarat directorul medical Dr. Mihail Iugulescu.

Politia si paza spitalului au facut cercetari la fata locului si in imprejurimi, insa barbatul nu a fost de gasit. Dimineata, muncitorii santierului din curtea interioara unde se ridica noua sectie de terapie-intensiva l-au descoperit pe acesta si au alertat organele competente. Se pare ca barbatul nu a putut suporta chinurile bolii care il macinau, astfel incat a recurs la sinucidere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-