Published On: mar, Sep 11th, 2012

Simona Draghincescu va demisiona din consiliile de administratie din care face parte ca membru supleant

Share This
Tags

In ultima sedinta a CLM Braila, primarul Aurel Simionescu a anuntat ca a fost instiintat in privinta demisiei chiar de catre Consilierul Municipal independent Simona Draghincescu moment in care acesta se afla [n concediu. Consilierul va demisiona din toate Consiliile de Administratie din care face parte ca membru supleant si anume de la SC ECO SA precum si din cadrul Consiliului Spitalului de Psihiatrie “Sf. Pantelimon”. Proaspat revenita din concediu, Draghincescu a declarat “Din motive personale, renunt la aceste functii”. Comisiile din care aceasta facea parte au fost [nstiintate [ntr-o alta sedinta CLM din luna iulie prin vot secret.

Simona Draghincescu a mai mentionat ca este satula de demagogia de care dau dovada colegii ei din CLM motiv pentru care nu vrea sa mai asculte discursurile, de altfel lispite de importanta ale acestora.

Dupa ce a dus o lupta crancena pentru a castiga scaunul de primar al municipiului Braila, Simona pare sa nu faca fata provocarilor in cadrul Consiliului Local Municipal, aceasta intrand mereu in conflicte cu colegii ei.

Consilierul local este foarte suparat pe membrii comisiilor din care facea parte deoarece: “m-am saturat de ei. Eu nu pot sa lucrez cu astfel de oameni, o sa ma multumesc doar cu functia de consiler si atat”, a marturisit Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-