Published On: joi, Sep 20th, 2012

Si-au insusit soselele

Share This
Tags

* Pentru soferii de maxi taxi legea nu exista, ei sunt “regii soselelor” *

Nimic nu pare sa-i sperie pe soferii de pe microbuzele brailene. Fac statie unde vor, inghesuie cat mai multi pasageri in speranta ca isi scot “parleala” pentru cursele mai proaste, nu dau bilete, si lista poate continua.

O alta problema care nemultumeste publicul brailean este timpul de stationare. Daca esti in graba, nu ai nici o sansa sa ajungi la timp la destinatie daca te deplasezi cu un maxi-taxi. In speranta ca mai vine cineva, un sofer stationeaza in zonele circulate si pana la 5 minute.

“Este groaznic ce se intampla, dimineata trebuia sa ajung la o sedinta la servici si bineinteles ca am intarziat. Am fost mustrata din acest motiv, si este posibil sa primesc si o penalizare la salariu. Imi plateste mie soferul aceasta penalizare? Cand am intrebat de ce sta degeaba atat in statie mi-a spus sa ma dau jos daca nu imi convine” a declarat Silvia Popa, o braileanca nemultumita de tupeul soferilor.

* Simionescu il lasa pe Varga sa se descurce cu problema microbuzelor *

Autoritatile locale cunosc aceste nereguli, dar se pare ca nici interventia lor nu ii sperie pe “regii soselelor”.

“Cunosc problema. Noi am luat o serie de masuri. In fiecare saptamana avem controale. Vasile Varga este cel mai vehement in aceasta problema. Fiind capat de linie, in statia de la IMB soferii stau mult timp opriti in speranta ca poate mai vine cineva. Controalele pentru ei vor continua, speram sa ii potolim” a declarat Aurel Simionescu.

Cu toate ca se fac frecvent controale, soferii nu par sa fie ingrijorati. Dotati cu telefoane mobile cu minute multe, acestia se anunta intre ei in privinta unei eventuale verificari.

Nimic nu-i opreste sa se joace cu viata celor pe care ii transporta. Un exemplu in acest sens il constituie accidentul de acum 2 saptamani de la Gospodina, in care doi soferi s-au luat la intrecere. Un microbuz a sfarsit in stalp iar pasagerii la spital.

Comentarii

comentariu

About the Author

-