Published On: joi, Sep 6th, 2012

Senatorii braileni si activitatea lor parlamentara

Share This
Tags

*Rotaru a facut 50 de propuneri legislative in ultimii 4 ani*

Ion Rotaru este din 19 decembrie 2008 senator PSD si presedinte al Comisiei de Sanatate Publica.

In februarie 2009 acesta s-a alaturat in calitate de membru Forumului Parlamentar European pentru Populatie si Dezvoltare.

Pe parcursul acestui mandat Ion Rotaru a avut nu mai putin de 50 de initiative legislative, 20 de declaratii politice, 23 de intrebari, 17 interpelari dintre care 2 au fost adresate Primului Ministru. Senatorul social-democrat a luat cuvantul in plenul Senatului Romaniei de 205 ori, si a insumat 13 motiuni.

Ultima propunere legislativa a lui Ion Rotaru a avut in vedere copletarea Ordonantei Guvernului nr. 124/1998 privind organizarea si functionarea cabinetelor medicale. Din pacate propunerea a fost respinsa de ambele Camere.

*Constantin Cibu nici nu a intrebat nimic dar nici interpelari nu a avut in ultimii 4 ani*

Constantin Sever Cibu a vost validat in data de 19 decembrie 2008 in functia de senator in Colegiul 2 Braila. Acesta este secretar al Grupului Parlamentar Progresist si membru al Comisiei pentru Administratie Publica, Organizarea Teritoriului si Protectia Mediului.

Pe parcursul acestui mandat Cibu a avut doar 15 initiative legislative, nu a facut declaratii publice, nu a avut interpelari dar nici intrebari, luand cuvantul in plen doar de patru ori.

Cibu a depus la Senat 6 motiuni din care 5 au fost respinse.

Ultima propunere legislativa a senatorului a vizat modificarea si completarea Legii nr. 69/2000 a educatiei fizice si sportului. Propunerea a fost trimisa la Camera pentru dezbatere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-