Published On: Soare, Sep 23rd, 2012

Scandal intre Sanitas si Caruz: “Mirosul v-a facut obrajii frumosi!”

Share This
Tags

*Schimbul de replici dintre reprezentanta Sanitas, Aurelia Chelariu si Gheorghe Caruz a avut loc chiar in fata ministrului delegat Liviu Marian Pop

In cadrul Sedintei de Dialog Social din data de 21 septembrie, in timp ce era dezbatuta problema Contractului Colectiv de Munca al angajatilor de la Spitalul Judetean Braila, Aurelia Chelariu a avut un schimb de replici taioase cu Gheorghe Caruz, care a sarit in apararea managerului spitalului Rodica Sin.

Afaceristul brailean nu a fost de acord cu cerintele pe care Sanitas le avea in ceea ce priveste CCM al angajatilor de la spital. Intrigat de faptul ca sindicatul spitalului doreste sa fie implicat in angajarea personalului, acesta si-a expus punctul de vedere, intrand astfel in polemica cu Chelariu. Dupa ce Caruz a reprosat bugetarilor ca traiesc din banii privatizatilor, Aurelia Chelariu a replicat “Traim din mirosul dumneavoastra”, lucru care l-a enervat  la culme pe fostul presedinte al Patronatului Roman al Carnii de Porc care nu s-a lasat mai prejos, afirmand ca: “Mirosul acesta v-a facut obrajii frumosi”.

Schimbul de replici dintre cei doi a avut loc in fata ministrului delegat, Liviu Marian Pop.

Comentarii

comentariu

About the Author

-