Published On: mar, Sep 25th, 2012

Salubritatea Brailei “este in concediu”

Share This
Tags

*Spatiile in care brailenii au trebui sa se recreeze sunt atat de neingrijite incat oamenii prefera sa nu mai iasa din casa*

Bulevardul Independetei este unul dintre locurile pe care majoritatea brailenilor il aleg pentru relexare. Acest loc nu este deloc atragator pentru cei interesati de a petrece un timp in aer liber. Bancile sunt deteriorate, aleile sunt intr-o stare avansata de degradare iar in completarea imaginii dezolante a bulevardului din centrul orasului vine si gunoiul de care nu sunt responsabili nimeni altii decat brailenii.

Se pare ca serviciul de salubritate brailean nu este activ si in aceasta zona. Frunzele copacilor palite de toamna si cojile de seminte sunt nelipsite de pe aleile acestui bulevard.

“Nici nu imi mai vine sa ies din casa cand vad atat gunoi. Unde sunt oamenii care ar trebui sa faca curatenie? Se pare ca nimeni nu vede ce fel arata bulevardul acesta” a declarat Ionela V, o braileanca care se odihnea pe una dintre bancile de pe bulevardului cu pricina.

Din pacate in Braila aceste imagini dezolante a locurilor publice de care oamenii ar trebui sa se bucure sunt tot mai frecvente. De vina sunt acei oameni care nu au suficient bun simt pentru a respecta patrimonial public.

Comentarii

comentariu

About the Author

-