Published On: Soare, Sep 23rd, 2012

S-a facut de rasul curcilor! Viaviane Reding a refuzat cadoul lui Ancuta

Share This
Tags

*Tinerii PNL prezenti la Bruxelles in cadrul Scolii de vara, i-au facut cadou comisarului european pentru justitie, Viviane Reding, o statueta cu zeita justitiei

Consilierul Judetean brailean, Cristian Ancuta, a participat in perioada 19-21 septembrie a.c. la Scoala TNL de la Bruxelles care a avut ca tema “Comunicarea institutionala dintre Romania ai Uniunea Europeana”. Tinerii liberali prezenti la eveniment au dorit sa ofere Comisarului European al Justitiei, Viviane Reding, un simbol al justitiei, o statueta ce o reprezenta pe Zeita jJustitiei, ce purta in mana celebra balanta a dreptatii. Liberalii sositi la Comisia Europeana au telefonat de la receptia institutiei la cabinetul lui Reding de unde li s-a spus ca va veni cineva in hol sa ridice frumosul cadou. Functionarul sosit sa ridice cadoul a vazut un grup de cateva zeci de romani insotiti de televiziuni ai a fugit speriat. Grupul de liberali romani a fost sfatuit sa depuna statueta la un depozit special al Comisiei Europene, aflat la douazeci de kilometri distanta de Comisie, langa aeroportul Zaventem. Acolo uneori sunt sortate ai bagajele oficialilor pierdute prin avioane. Pe scurt, Zeita Justitiei a fost trimisa la bagaje pierdute. Contactat telefonic, consilierul brailean a declarat:” Ne-au dat o adresa a unui depozit, pe motiv ca trebuie sa respectam protocolul, asta dupa ce au aflat de unde suntem. Cadoul reprezenta mesajul pentru Comisarul Justitiei, faptul de a fi echidistanta. L-am trimis la acea adresa cu confirmare de primire. Valoarea cadoului era sub 50 de euro, fiindca o valoare mai mare era considerata mita” a explicat Cristian Ancuta.

Inainte de plecare acesta a vizitat un salon de infrumusetare impreuna cu sotia, tocmai pentru ”a da bine” la Bruxelles, dar a cheltuit banii degeaba!

Comentarii

comentariu

About the Author

-