Published On: Soare, Sep 30th, 2012

Romania trebuie sa aiba o relatie cat mai buna cu institutiile europene

Share This
Tags

Premierul Victor Ponta a declarat, la Bruxelles, unde a participat la Congresul PES, ca presedintele CE si presedintele PE au o pozitie “mult îmbunatatita” în privinta Romaniei si a precizat ca tara noastra are nevoie de “o relatie cât mai buna cu institutiile europene”.

Conform unui comunicat al PSD, Victor Ponta a declarat ca îsi doreste ca Romania sa aiba o relatie foarte buna cu institutiile europene, accentuand în acelasi timp si pozitiile mult îmbunatatite ale presedintilor CE si PE cu privire la România.

“Vreau sa comentez extrem de pozitiv pozitia mult îmbunatatita a presedintelui Comisiei Europene, dl Barroso si a presedintelui PE, dl Schulz. Îmi doresc ca România sa aiba o relatie foarte buna cu institutiile europene, îmi doresc ca toate lucrurile care au fost neclare sa fie clarificate, fara a pretinde ca toata dreptatea e de partea mea, ci pur si simplu pas cu pas sa rezolvam problemele. România are nevoie de o relatie cât mai buna cu institutiile europene”, a subliniat prim-ministrul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Bruxelles, dupa întâlnirea cu presedintele PE, Martin Schulz, ca l-a asigurat pe acesta, ca si pe presedintele CE, Jose Barroso, ca România a depasit criza politica si ca “ambele parti si-au învatat lectia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-