Published On: mar, Sep 25th, 2012

PSD are candidati pentru fiecare colegiu

Share This
Tags

Aflat in cadrul unei emisiuni televizate, Florin Mija, vicepresedintele CJ a facut public numele candidatilor propusi de PSD la alegerile parlamentare. Cu toate astea, Colegiul 5 ramane inca in dezbatere.

“Lupta inca nu a inceput. Politica pana la urma este o negociere, iar la acest moment se negociaza intens, mai ales in interiorul USL-ului. Partidul Social Democrat a propus in cele cinci colegii de deputati si cele doua de senat, candidati, care cred eu ca imbina experienta cu tineretea si cu dinamismul. In Colegiul 1 il avem pe Mircea Florin, in Colegiul 2, domnul Doru Damian, in colegiul 3 Marian Dragomir, in 4, Mihai Tudose, in colegiul 5 este Cristian Rizea sau Iulian Chiriac, vom vedea”, a declarat Florin Mija.

Cu toate ca directiva de la centru este ca parlamentarii alesi in 2008 sa ramana in functie, organizatia PSD Braila se pare ca il vrea pe Iulian Chiriac in Colegiul 5, in locul lui Cristian Rizea.

“In comitetul executiv a fost ales Iulian Chiriac, iar intr-un vot consultativ a fost ales Cristian Rizea, in colegiul dumnealui.

Daca se va tine cont de regula ca parlamentarul ales isi pastreaza colegiul. Pentru colegiile de Senat au fost desemnati Ion Rotaru si Silviu Mangiurea”, a adaugat Florin Mija.

Practic, la momentul actual, lucrurile sunt foarte clare in ceea ce-i priveste pe deputatul Mihai Tudose si senatorul Ion Rotaru, restul candidatilor fiind nevoiti sa lupte pentru colegiul in care candideaza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-