Published On: mie, Sep 26th, 2012

Protest din cauza Braicar-ului

Share This
Tags

* Elevii din colonia de la Km10 ameninta ca vor face greva din cauza comportamentului pe care reprezentantii Braicar il au la adresa lor *

Chiar daca de fiecare data cand trebuie sa ajunga in oras trebuie sa astepte mult timp tramvaiul, elevii si muncitorii din colonia de la Km 10 sunt nemultumiti si de comportamentul pe care il au controlorii de la Braicar.

Intrigati de faptul ca dimineata au fost dati jos din tramvai chiar in fata depoului de controlorii de pe tramvaie, elevii coloniei de la Km10 ameninta ca nu vor merge la scoala.

Gheorghita Percu asistentul social de la Asociatia Rromilor de la Km10 se declara nemultumit de felul in care reprezentantii Braicar se poarta pasagerii. ”Nu este posibil sa te porti asa cu un copil. Dupa ce ca abia vine un tramvai din ora in ora si la noi si copii nostri intarzie la scoala, ii mai da si jos din tramvai ca nu au bilet”, a declarat asistentul social.

Oamenii sunt nemultumiti si de faptul ca in week-and tramvaiele spre oras circula din 4 in 4 ore. Un alt reprezentant al asociatiei rromilor doreste sa obtina de la Primarie o reducere la pretul abonamentelor pentru a putea fi evitate pe viitor aceste situatii neplacute atat pentru Braicar cat si pentru oamenii care sunt dati jos din mijloacele de transport in comun.

Comentarii

comentariu

About the Author

-