Published On: Soare, Sep 30th, 2012

Proiectul “Lumea in scoala ta” vine si la Braila

Share This
Tags

* Proiectul “Lumea in scoala ta” va incepe pe 1 octombrie in doua dintre scolile brailene *

Acesta se va desfasura in perioada 1-19 octombrie, in Scoala “Fanus Neagu” si Scoala “Ion Creanga”. Proiectul presupune implicarea profesorilor si elevilor in activitati specifice altor tari.

Lansarea acestui proiect  va avea loc in Scoala”Fanus Neagu” prima saptamana fiind denumita “Saptamana Olandei”. Vor fi sustinute prezentari pentru elevi pentru a li se explia structura proiectului si ceea ce vor face in saptamana respectiva. Copii vor incerca sa se familiarizeze cu traditiile si cultura Olandei. Acestia vor mai fi invatati cuvinte din limba tarii lalelelor. Vor avea ocazia sa discute, sa gateasca, sa confectioneze obiecte traditionale dar mai ales sa joace fotbal sub egida a patru cluburi de fotbal olandeze. Nu va lipsi din activitatile saptamanii viitoare nici intonarea imnului olandez. In timpul orelor de curs elevii celor doua scoli vor invata cate putin din geografia si istoria tarii. Campionatul de fotbal se va desfasura vineri in ambele scoli iar elevii din echipa astigaoare vor primi din partea organizatorilor cupa numita “Cupa Olandei”. Se vor acorda premii si diplome de onoare iar jucatorii echipelor de fotbal vor fi rasplatiti cu medalii. “Saptamana Olandei” se va incheia cu o festivitate de premiere.

Acest proiect este organizat de Asociatia pentru Managementul Artelor (AMA) si finantat de Administratia Fondului Cultural Natioanal (AFCN).

Comentarii

comentariu

About the Author

-