Published On: mar, Sep 11th, 2012

Posturile comunale de politie au fost reinfiintate

Share This
Tags

* Incepand cu data de 1 septembrie, 38 de posturi comunale de politie au fost reinfiintate

Forma de organizare va eficientiza activitatea de patrulare si cresterea gradului de mobilitate a efectivelor de Politie in mediul rural.

Odata cu infiintarea posturilor, va creste si gradul de cunoastere a problemelor cetatenilor, dar va fi de folos si la interventia operativa in solutionarea cazurilor semnalate.

Au fost reinfiintate 38 de posturi de Politie Rurala care vor fi subordinate celor 5 sectii.

Sectia 1 de Politie Rurala Braila va cupinde posturile de Politie Comunala de la Cazasu, Gemenele. Ramnicelu, Romanu, Salcia Tudor, Vadeni, Silistea, Scortaru Nou si Maxineni.

Sectia 2 va cuprinde posturile de la Frecatei, Marasu, Gropeni, Movila Miresii, Unirea, Traian, Tudor Vladimirescu, Tichilesti si Chiscani.

Sectia 3 de Politie Rurala Faurei va avea in subordine posturile de la Ciresu, Visani, Galbenu, Jirlau, Surdila Greci, Ulmu, Dudesti si Surdila Gaiseanca.

Sectia 4 de Politie Rurala Ianca va subordona posturile de la Bordei Verde, Sutesti, Mircea Voda, Racovita si Gradistea iar sectia 5 de Politie Rurala de la Viziru va cuprinde posturile de la Zavoaia, Bertesti, Ciocile, Rosiori, Stancuta, Tufesti, Victoria, Baraganu si Viziru.

In fiecare dintre aceste posturi de Politie Comunala isi va desfasura activitatea cate un sef de post.

Comentarii

comentariu

About the Author

-