Published On: lun, Sep 24th, 2012

Politistii cauta o minora disparuta de la domiciliu

Share This
Tags

* Tanara a plecat de acasa de mai bine de 3 luni si nu s-a mai intors *

Politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale desfasoara activitati de cautare si depistare a disparutei de la domiciliu, Marinescu Alina-Daniela, in varsta de 17 ani, din municipiul Braila.

La data de 20 iunie 2012, mama acesteia a sesizat la Politie faptul ca, in ziua de 19.06.2012, la orele 8.30, fata a plecat de acasa catre scoala si nu s-a mai intors.

Din verificarile efectuate a rezultat ca, in cursul lunii august, cea in cauza a fost vazuta in Cartierul Lacu-Dulce si Parcul Monument, din municipiu.

Disparuta are acte de identitate asupra ei si nu sufera de afectiuni psihice sau cronice.

Aceasta are o inaltime 165 cm, corpolenta atletica, fata ovala, ochi caprui, sprancene arcuite, nas drept, par saten, lung pana la umeri, iar ca semn particular prezinta o cicatrice postoperatorie de apendicita. Tanara era imbracata la data disparitiei cu un maiou de culoare maro, pantalon lung multicolor, sandale din piele rosie cu talpa neagra.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla persoana data disparuta este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-