Published On: Soare, Sep 23rd, 2012

Pentru ca nu a primit colegiu la Braila, Obreja vrea sa candideze din partea PP-DD

Share This
Tags

*Gheorghi Obreja vrea sa-si mute “gasca” de la PC, la PP-DD

Dupa ce presedintele Partidului Conservator, Georghi Obreja, fusese asigurat ca va primi un Colegiu, sambata a primit proasta veste ca de fapt, la Braila nu se va mai infiinta Colegiul promis.

“Intalnirea de saptamana trecuta de la Murighiol, a produs mare dezamagire conservatorilor braileni. Am invatat ca nu trebuie sa mai crezi nici in cuvantul presedintelui de partid de la nivel national. Joi am fost sunat si asigurat de Daniel Constantin, ca Braila are Colegiu, iar sambata cand am fost la Murighiol am aflat ca Braila nu are colegiu. M-am ridicat in picioare si am parasit sala”, a declarat Gheorghi Obreja.

Acum, pentru PC Braila exista doua variante propuse de cei de la Centru: Prahova si Suceava.

“Pe Colegiul I este foarte greu ca independent, mai mult as castiga pe Colegiul III. Am de ales intre Prahova si Suceava si inclin mai mult spre Prahova ca este mai aproape, insa ramane de vazut”, a adaugat Obreja.

Presedintele Partidului Conservator are in calcul si posibilitatea intrarii intr-un alt partid, iar cea mai buna alegerea ar fi cea a PPDD-ului, insa ramane ca toata organizatia sa ia o hotarare. Cu toate aceste dezamagiri, Obreja crede in continuare ca cea mai buna varianta pentru Romania este USL-ul si i-ar place sa ramana in continuare alaturi de USL, insa nu se stie ce decizie va lua.

Comentarii

comentariu

About the Author

-