Published On: lun, Sep 24th, 2012

Palatul Administrativ al Brailei arata ingrozitor

Share This
Tags

Dupa zicala, pe afara-i vopsit gardu si-nauntru leopardu, asa si la Braila. Platoul din fata Primariei arata impecabil, insa cladirea se afla intr-o stare deplorabila.

Inca de la intrare, treptele par sa cedeze, dupa cum vedem din imagini, tencuiala s-a dus de multa vreme, iar pe langa balustrada stau depozitate, marcaje rutiere folosite la diferite manifestari. Gangul care duce spre parcarea hotelului Belvedere e plin de graffiti sau diferite desene, care nu ar trebui sa-si aibe locul pe Casa Alba. Nici cu mirosul nu stam mai bine, in spatele cladirii la registratura, fiind locul desemnat pentru nevoile fiziologice ale tinerilor care isi petrec seara pe faleza. Fatada Palatului Administrativ a fost acoperita in timp de o plasa ca de paianjan formata din cablurile de internet si televiziune care pleaca din birou, in birou si creeaza un aspect urat cladirii.

Se pare ca niciunul din aceste aspecte nu ii ingrijoreaza pe bravii nostrii conducatori, atata timp cat se pot lauda cu platoul din fata Palatului Administrativ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-