Published On: Soare, Sep 23rd, 2012

O noua fata pentru Baza “Pescarusul”

Share This
Tags

In prezent, baza sportiva este in subordinea Palatului Copiilor, pentru activitati ale cercurilor sportive de tenis de camp, orientare turistica, karturi, pentru compettii sportive la nivel local si judetean.

Baza nu a mai fost renovata de ani de zile iar in momentul de fata nu exista nici grup sanitar. Este asteptata aprobarea proiectului de finantare. Reabilitarea se va face dintr-o finantare dubla din partea Ministerului prin Inspectoratul Scolar Judetean si din venituri propii in urma inchirierilor terenurilor sportive. “M-am bucurat ca am si sprijinul inspectoratului”, a declarat Nedelcu Ghita, directorul Palatului Copiilor.

Sunt in plan repararea acoperisului, efectuarea lucrarilor de termoizolatii si schimbarea usilor si a geamurilor. Lipsa unui grup sanitar pentru cei care isi desfasoara activitatile sportive in baza este o problema acuta. “Am facut demersuri catre minister ca sa ne aprobe achizitia unei toalete care sa aiba wc-uri, dusuri, chiuvete si o centrala termica.” a adaugat directorul institutiei. O parte din spatiu a fost incalzita cu o soba de teracota iar acum nu mai functioneaza nici aceasta. Lucrarile vor incepe cel mai probabil saptamana viitoare conform declaratiilor conducerii institutiei. In parteneriat cu Facultatea de Inginerie s-a inceput deja construirea unor garduri imprejumuitoare a terenurilor sportive si urmeaza sa fie imprejmuit si terenul de handbal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-