Published On: mie, Sep 26th, 2012

O noua clasa de balet infiintata la Braila

Share This
Tags

* Premiul special la olimpiada nationala de coregrafie a fost gastigat dupa 6 ani de o eleva a Liceului de Arta Braila *

La liceul de arta Hariclea Darclee, s-a infiintat anul acesta o noua clasa de balet. Copiii care ajung la aceasta clasa de balet dau un examen pe parcursul clasei a IV-a si daca au conditie fizica, mobilitate si ureche muzicala, trec mai departe in clasa a- V-a la grupa de balet.

Nota de trecere pentru aceasta clasa este 6, iar elevii care nu obtin aceasta nota sunt transferati la alta clasa sau la alta scoala.

Daca elevii de la clasele I-IV, faceau baletul optional, din clasa a V-a se fac intre 8 si 16 ore de antrenament pe saptamana, iar o zi pe saptamana elevii fac doar dans.

Elevii care au ajuns la acesta clasa sunt pasionati de dans, dar mai ales de balet, sustin ca le place foarte mult ceea ce fac si ca vor sa urmeze si mai departe acest domeniu.

Copiii sunt coordonati de domnisoara profesor coregraf Rotarescu Raluca, iar anul acesta o eleva a castigat un premiu special la olimpiada nationala de coregrafie, care nu mai fusese castigat de nimeni timp de 6 ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-