Published On: joi, Sep 6th, 2012

VIDEO: O batrana cu probleme psihice a incercat sa se sinucida in fata bisericii

Share This
Tags

UPDATE: Felicia B. sufera de o boala psihica incurabila

Ajunsi la fata locului, agentii Inspectoratului Judetean de Politie au solicitat interventia unui echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta care sa o transporte pe batrana la spital pentru a-i acorda primul ajutor.

Din fericire, la insistentele agentilor, o autospeciala SAJ a sosit in fata Bisericii Sf. Constantin si Elena de unde au ridicat-o pe batrana si au transportat-o la spital.

Felicia B. in varsta de 57 de ani sufera de o boala psihica incurabila. Cu toate astea directorul Spitalului Sf. Pantelimon, Florentin Craciun a declarat: Conosc cazul acestei doamne. Dansa a mai fost internata la noi, insa boala ei este incurabila. O sa o tinem sub supraveghere pe o perioada de 50 de zile in care o sa incercam sa-i administram un tratament care sa-i usureze situatia, avand in vedere faptul ca boala doamnei nu este tratabila”.

* Nici pana in acest moment Politia si salvarea nu au sosit la fata locului *

La intersectia strazilor Scolilor cu Rahovei,  exact in dreptul Bisericii Sf. Constantin si Elena, o persoana cu vizibile probleme psihice a incercat sa se arunce in fata unei masini, insa soferul a fost precaut si a franat din timp. Dupa aceasta tentativa, femeia s-a asezat in genunchi in fata bisericii si a inceput sa se roage. Colegii nostri au sunat la 112 sa anunte incidentul insa politia locala, a raspuns clar: “Eu ce sa-i fac doamna”.  Totodata a fost anuntata si Salvarea care nici pana acum nu a sosit la fata locului. Oamenii s-au adunat in fata bisericii incercand sa o stapaneasca pe femeie care a luat o sticla de apa si a inceput sa ude usa Bisericii.

Se pare ca Organele care raspund pentru asemenea cazuri nu numai ca nu-si fac datoria dar nu au nici cea mai mica idee cum ar trebui sa actioneze.

Vom reveni cu detali.

Comentarii

comentariu

About the Author

-