Published On: mie, Sep 26th, 2012

Noi modernizari din 2013, guvernul vrea sa introduca Internet wireless gratuit in scoli si in institutii publice

Share This
Tags

* Proiectul va incepe anul viitor *

Premierul Ponta a cerut, miercuri, ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea de anul viitor, din banii obtinuti la licitatia pentru licente 4G, a unei retele gratuite de Internet wireless în toate scolile si institutiile publice.

Ponta a aratat, la începutul sedintei de miercuri a Guvernului, ca România este deja prima tara din Europa Centrala si de Est care a acordat licente 4G si poate performa în domeniul IT si printr-un astfel de proiect de introducere a retelelor de Internet wireless în scoli.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a aratat ca este nevoie si de resurse, premierul afirmând ca problema va fi ca elevii sa nu utilizeze permanent Internetul.

“Trebuie sa aveti grija ca în timpul orelor sa nu stea toata lumea pe Internet, daca se poate”, i-a spus premierul Ponta ministrului Educatiei.

Ca orice proiect si acesta are avantaje si dezavantaje insa in ceea ce priveste institutiile publice, directorii sunt multumiti sperand ca astfel se va reduce din cheltuielile la abonamentele pentru internet.

Comentarii

comentariu

About the Author

-