Published On: vin, Sep 14th, 2012

Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Galati

Share This
Tags

Turneul Noaptea Devoratorilor de Publicitate ajunge pe 28 septembrie la Galaiti in cadrul turneului national Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012.

Biletele sunt disponibile la Teatrul Muzical Nae Leonard, la pretul de 30 de lei.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate a devenit, datorita bunei dispozitii, creativitatii, pasiunii pentru reclame  unul dintre cele mai asteptate si mai apreciate evenimente de la noi din tara. Spectacolul imaginat de Jean Marie Boursicot a fost prezentat in Romania, pentru prima data, in 1995.

Jean Marie Boursicot, cinefil inrait inca de la varsta de 3 ani, a imaginat conceptul Noptii Devoratorilor de Publicitate pe vremea cand batea cinematografele din Marseille. Inregistrat in Cartea Recordurilor pentru colectia sa mamut de filme publicitare, 700.000 la numar, care se imbogateste anual cu 10.000-20.000 de clipuri, Jean Marie Boursicot si-a vazut visul cu ochii in 1981, la Kinopanorama.

In fiecare an, peste 40 de tari se bucura de maratonul creatiilor publicitare, iar Noaptea Devoratorilor de Publicitate se intinde de la Vladivostok la New York, trecand prin Praga, Singapore, Insulele Mauritius, Panama, Sydney sau Hong Kong. Spectacolul aduna productii publicitare din peste 60 de tari, intinse pe parcursul a sase ore.

Comentarii

comentariu

About the Author

-