Published On: mie, Sep 26th, 2012

Neamuri, dar branza-i pe bani! Draghincescu a cerut ca nasul ei, Constantin Cibu, sa plateasca o redeventa mai mare

Share This
Tags

* In cadrul Sedintei Ordinare CLM de miercuri, au fost propuse doua proiecte de hotarare privind concesionarea prin incredintarea directa a unor terenuri apartinand domeniului privat al Municipiului Braila *

Terenul in suprafata de 309 mp din strada Mercur nr.52 apartine lui SC “Goman Impex” SRL pe care este amplasata si constructia unei hale industriale, precum si terenul de 307 mp pe aceeasi strada dar la nr. 54 care aprtine lui SC Pheonix SA tot cu amplasamentul unei hale industriale. Ambele terenuri sunt in administrarea familiei Cibu, iar din ultimile rapoarte de evaluare a reiesit o redeventa de 0,21 lei pe luna. ”Pentru o activitate comerciala la acele hale de milioane de lei pe luna sa platesti asa de putin si un parlit de doctor sa plateasca pentru cabinetul particular o redeventa mai mare, nu mi se pare corect. Daca ai stamplila, poti sa ai orice parere” a precizat consilierul local Simona Draghincescu.

“Cred ca treaba cu redeventa este intr-o mare neregula si primarul nu trebuie sa le ia in functie de cum ne cheama, trebuie sa votam o chestie corecta si fireasca” a mai declarat Draghincescu. Referindu-se la cele spuse de consilierul independent, primarul Aurel Simionescu a spus: “Si eu cred ca sumele sunt prea mici. Procedura difera in functie de teren si de constructia care se afla pe el.”  Dupa toate discutiile facute asupra acestor proiecte, alesii locali au votat “pentru”, iar Simona Draghincescu, Marian Fusea si Dan Paun.

Comentarii

comentariu

About the Author

-