Published On: lun, Sep 17th, 2012

Minori siliti sa cerseasca

Share This
Tags

* Fetitele se aflau in grija bunicii, care a fost sanctionata contraventional pentru nesupravegherea si indemnul la cersetorie a minorelor *

Politia Locala Braila a demarat o actiune de identificare a cersetorilor si a copiilor aflati in grija parintilor sau a reprezentantilor legali, care cersesc si vagabondeaza pe strazile municipiului.

In zona intersectiei Calea Calarasilor cu strada Mihai Bravu, Politia Locala a identificat doua surori minore in varsta de 11 respectiv 9 ani, in timp ce apelau la mila publicului.

Aflate la o varsta foarte frageda, fetitele se aflau in grija bunicii. Batrana a fost amendata cu suma de 200 de lei, pentru nesupravegherea si indemnul la cersetorie a minorelor.

In privinta acestui caz si a unui alt minor de 17 ani, politistii au informat prin adresa, Directia de Asistenta Sociala Braila, pentru demararea unor anchete sociale in cauza.

Alte 26 de persoane au fost identificate de Politia Locala in timp ce cerseau pe strazile orasului.

In cazul in care persoanele depistate continua sa apeleze la mila publicului, se vor inainta procese verbale de depistare catre Politia Municipiului Braila pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-