Published On: mar, Sep 25th, 2012

Majoretele de la Liceul de Arta sunt cele mai bune din tara

Share This
Tags

* Cele 15 fete care alcatuiesc echipa de majorete a Liceului de Arta “Hariclea Darclee” au ocupat la toate competitiile de pana acum primul loc al podiumului *

Sub atenta supraveghere a profesorului coregraf Rotarescu Raluca, echipa de majorete de la Braila a reprezentat cu mandrie orasul nostru, ocupand primul loc al podiumului la toate concursurile la care au luat parte.

Raluca Rotarescu a fost inclinata catre coregrafie inca de la varsta de 3 ani, cand si-a inceput pregatirea la Casa de Cultura, urmand ca de la varsta de 5 ani sa faca parte din grupul de la Palatul Copiilor.

Pentru ca la Braila nu exista un liceu cu specialitatea pe care profesoara si-a ales-o, aceasta a fost nevoita sa urmeze Liceul de Arta din Galati. Si-a completat apoi studiile de specialitate la Facultatea de Coregrafie din Bucuresti, urmand ca apoi sa revina la Braila, unde si in ziua de astazi preda cursuri de coregrafie.

Echipa de majorete a Liceului de Arta “Hariclea Darclee” este formata din 15 fete selectionate din randul elevilor de la clasa a 6-a pana la clasa a 9-a.

Ultimul festival la care au luat parte a fost Festivalul Muzicilor Militare, unde fetele au colaborat cu Fanfara Brailei si cea a Buzaului. Majoretele brailene au mai participat si la Concursul National de Dansuri unde au avut 8 momente de coregrafie, fiecare ocupand locul intai pe diverse stiluri de dans.

In fiecare saptamana, fetele au cate 9 pana la 16 ore de repetitii, unde sub atenta supraveghere a profesorului coregraf fetele invata sa fie cele mai bune si sa reprezinte cu mandrie Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-