Published On: vin, Sep 21st, 2012

Lenuta Terente a recunoscut ca nu are paturi pentru fiecare copil din gradinita pe care o conduce

Share This
Tags

* Directorul unitatii a cerut parintilor sa nu mai ceara ajutorul presei *

Dupa ce InfoBraila a intrat in posesia unor informatii referitoare la conditiile in care sunt gazduiti micutii de la Gradinita cu Program Prelungit Nr.30 si le-a facut publice, conducerea a cerut parintlor sa nu mai faca declaratii care ar putea dauna imaginii unitatii. Parintii au declarat ca micutii nu au paturi si sunt culcati pe improvizatiile facute de directoarea unitatii, fapt care a scandalizat-o pe aceasta.

Lenuta Terente a marturisit ca doua dintre clasele de la gradinita cu program prelungit sunt dotate cu doar 24 de paturi, in conditiile in care o clasa are 25 sau chiar 26 de elevi, iar pentru copii care nu au unde sa doarma, unitatea s-a folosit de canapeaua din biblioteca, si de o saltea din spatiul de joaca, declaratie care confirma informatiile publicate de reporterii nostri. Daca prima data cand InfoBraila a mers la gradinita nr. 30 Terente a contrazis declaratiile parintilor, astazi ea nici nu a dorit sa vorbeasca cu noi. Singura care a avut ceva de declarat a fost secretara gradinitei, care s-a aratat deranjata de articolul publicat de Infobraila. “Aveti vreo dovada in sensul asta? Eu sunt secretara. Va dati seama ce ati spus in acel ziar? Cum sa publicati lucruri de genul acesta fara sa probati. Sunteti jurnalisti fara experienta”, a declarat “cerberul” gradinitei.

Parintii o contrazic pe directoare

“Stiu ca a mai fost odata problema asta, in sensul ca erau mai multi copii raportati la numarul de paturi, copilul meu era la grupa mica atunci. Problema s-a remediat pe parcus pentru ca au mai renuntat cativa parinti. Pana s-a rezolvat cred ca au fost culcati cate doi in pat”, a declarat un parinte dupa ce si-a adus copilul la gradinita.

Intre timp, parintii care ne-au cerut ajutorul in acest caz, ne-au anuntat ca directoarea gradinitei le-a tinut o sedinta seara trecuta, in care le-a atras atentia cu privire la articolul publicat de Infobraila, tinand sa precizeze faptul ca numele sau nu a fost niciodata “tarat” prin ziare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-