Published On: lun, Sep 3rd, 2012

Jocul de-a …. Cvorumul

Share This
Tags

Total anapoda, contrar tuturor normelor de bun simt, in dispretul total al unor milioane de oameni, fara un minim respect fata de asa-zisa democratie, un numar restrans de indivizi, invocand lipsa de cvorum au invalidat rezultatul referendumului.

Prima chestie! Cvorumul se considera fata de o realitate flagranta sau fata de o cifra scoasa din burta de un ministru iresponsabil?

A doua! Considerand, pe drept cuvant, ca pragul electoral se calculeaza fata de o realitate, sa facem, cel mai elementar calcul aritmetic. Comisia de recensamant a validat, in cele din urma, ca populatia totala a Romaniei depaseste cu putin 19 milioane de indivizi. Scadem de aici minimum 3 milioane de sub 18 ani si cu cei care nu au drept de vot. Raman 16 milioane? Raman! 16 impartit la doi, fac 8? Fac! S-au prezentat la urne 8.5 milioane? S-au prezentat! Ce mai vreti? Cum nu s-a realizat cvorumul? Chiar ne credeti pe toti niste tampiti?!

Din doua una! Ori referendumul este valid si invalizi la aritmetica de clasa a doua si la logica sunt niste “superdestepti”! Ori a fost declarat invalid de politruci valizi in slujba nu-stiu-cui!

Se mai respecta legea, sau face cine ce vrea in tarisoara asta?

Jenica Chiriac

Comentarii

comentariu

About the Author

-