Published On: mie, Sep 26th, 2012

Internatele sunt luate cu asalt in sezonul rece

Share This
Tags

* Pentru ca vremea de afara este inca favorabila, elevii din zona rurala prefera sa faca naveta decat sa stea la internat

Chiar daca pretul pe care elevii care doresc sa se cazeze la internatele din scolile brailene este mai mic decat cel platit pentru a inchiria un apartament, unitatile inca mai au locuri libere.

Motivul este acela ca afara inca este vreme frumoasa si elevii pot face naveta.

Trei dintre unitatile de invatamant din Braila au posibilitatea de gazdui elevi. Directorul Colegiului Tehnic Edmond Nicolau Braila a declarat ca doar 180 de locuri sunt ocupate in internat.”Unitatea noastra are capacitatea de a gazdui 264 de elevi. Din toate aceste locuri doar 180 sunt ocupate in momentul de fata. Ne asteptam ca odata cu venirea sezonului rece, mai multi elevi sa vina la internatul nostru. Momentan inca este frumos afara si elevii mai pot face naveta” a declarat Ramona Chiper. Suma pe care elevii o platesc pentru a sta in internat este de aproximativ 375 de lei pe luna. Aceasta suma reprezinta contra valoarea a trei mese zilnice. Singura conditie pe care cei interesati trebuie sa o respecte este aceea de a fi elev al unei scoli din Braila.

Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”, Liceul Economic “Ion Ghica” si Liceul cu Program Sportiv sunt unitatile de invatamant care au internat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-