Published On: lun, Sep 24th, 2012

Tinute de milioane pentru unele angajate din Palatul Administrativ

Share This
Tags

Bine-o fi sa lucrezi in Primaria Braila. Ca femeie, ai unde sa-ti etalezi tinutele si mai mult, acestea au ocazia sa fie remarcate de primii oameni in oras.

Tanara din imagine, Madalina Cochino, imbracata intr-o tinuta foarte eleganta si cu bun gust, rochie neagra si sandalute cu floricele roz, a fost surprinsa in timp ce urca scarile Palatului Administrativ.

In declaratia de avere a inspectorului Madalina Cochino, aceasta figureaza cu un salariu de 9.600 lei pe an, deci 800 de lei pe luna. Tot in aceasta declaratie, sotul Madalinei, Catalin Cochino, angajat la firma SC HENKEL SRL este trecut cu un venit anual de 1.200 lei! Probabil o greseala de redactare, pentru ca ne este greu sa credem ca sotul Madalinei are un salariu de 100 de lei pe luna, in conditiile in care doar tinutele acesteia valoreaza cateva milioane bune de lei vechi.

S-au dus vremurile cand vedeai in angajatele Primariei femei ursuze, gata sa te repeada la orice nelamurire. Acum iti este drag sa le treci pragul si parca nici nu iti mai vine sa te desparti de aceste frumuseti. Asa cum se intampla si unor barbati angajati in aceeasi institutie!

Comentarii

comentariu

About the Author

-