Published On: vin, Sep 28th, 2012

In ciuda faptului ca se va vinde uzina, Laminoru continua sa produca

Share This
Tags

* Dupa ce decizia de a vinde cele 4 uzine romanesti a tinut cu sufletul la gura toti angajatii, rusii de la Mechel au detensionat situatia declarand ca decizia de a vinde uzinele nu presupune inchiderea productiei *

Decizia de a vinde uzinele pe care Grupul Mechel le detine in Romania i-a tinut cu sufletul la gura pe cei 380 de laminoristi braileni. Pentru a detensiona situatia creata, reprezentantii grupului au declarat presei ca activitatea uzinelor va continua.

“Activitatea intreprinderilor romanesti va continua sa functioneze in regim normal. Deciza de vanzare a acestor active nu presupune oprirea permanenta  a productiei”, au declarat reprezentantii Mechel intr-un comunicat de presa.

*Laminoristii nu au sprijinul CCM*

Daca tranzactia dorita de rusii de la Mechel va fi finalizata, cei 380 de angajati pe care iI mai are uzina braileana nu vor mai fi aparati de Contractul Colectiv de Munca pe care il au in prezent.

“Contractul Colectiv de Munca se negociaza intre doua parti. In ceea ce priveste Laminorul, daca acesta va fi vandut una dintre parti dispare si aici ma refer la patronat. Daca uzina va avea un nou patronat, se va negocia un alt contract”, a declarat Inspectorul sef ITM, Dumitru Vaduva.

Reprezentantii grupului au mai adaugat ca Mechel va depune eforturi pentru pastrarea uzinei in stare functionala dupa vanzare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-