Published On: vin, Sep 7th, 2012

Helmuth Duckadam, internat de urgenta in spital

Share This
Tags

* Acesta urmeaza sa fie supus unei interventii cirurgicale minore *

Presedintele de onoare al Clubului Steaua Bucuresti, se afla pe faleza impreuna cu fiica sa, si s-a fortat sa o ridice pe aceasta in brate, moment in care a simtit ca antebratul i s-a bocat. Conform managerului Spitalului de Urgenta Constanta, acesta a suferit o usoara ischemie la nivelul antebratului si a fost internat in Sectia de Chirurgie Cardiovasculara.

“Helmuth Duckadam s-a prezentat singur la spital, joi noapte, cu o usoara ischemie la nivelul antebratului si a fost internat in Sectia de Chirurgie Cardiocasculara. A fost anutat seful sectiei respective, dar, pentru ca nu prezenta o urgenta majora, operatia chirurgicala a fost amanata pentru astazi, cand a fost programat pentru o interventie minora la artera radiala. Daca nu apar complicatii, el ar putea fi externat chiar in cursul zilei de sambata”, a declarat Dan Capatana.

Duckadam ar putea fi externat din spital chiar in cursul zilei de sambata, interventia la care va fi supus acesta fiind una minora.

In 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operatie de inlocuire a unui vas de sange la mana dreapta, la Timisoara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-