Published On: joi, Sep 6th, 2012

Ghorghi Obreja vrea in Parlament

Share This
Tags

*Presedintele PC ar dori sa obtina Colegiul 1 dar se multumeste cu orice os aruncat de la centru*

Conform declaratiilor presedintelui Partidului Conservator, USL va incepe campania electorala dupa data de 15 septembrie.

Cu toate ca Obreja ar dori sa candideze in Colegiul 1 pentru ca locuieste in Radu Negru de 40 de ani, presedintele PC s-ar multumi in final cu oricare din colegiile care vor fi desemnate de centru.

“Pana la urma Bucurestiul este cel care va hotara clar si va spune clar cine este pe Colegiul 1. In ceea ce ma priveste pe mine oricum PSD-ul nu are niciun cuvant de spus, pentru ca eu nu de la PSD voi lua un colegiu, ci de la Alianta de Centru Dreapta(ASD). Protocolul spune clar 50% si am garantia ca Ponta va respecta lucrul asta. La Braila vor lua 4 PSD iar 3 vor fi la ACD. Din cele 3 eu va spun ca vom avea un colegiu. Acum ca ii place sau nu lui Boboc, nu ma intereseaza iar Stancu nu are ce face. Nu el decide. Pentru prima data el nu decide in privinta PC-ului”, a declarat Ghorghi Obreja.

In ceea ce-i priveste pe contracandidati Obreja a marturisit ca nu isi cunoaste adversarii, motiv pentru care nu este intimidat de restul partidelor politice care si-au desemnat reprezentantii: “Nu stiu ce contracandidati sunt iar Diacomatu nu cred ca va candida in Colegiul 1, pentru ca nu l-am vazut niciodata pe acolo. Eu de vre-o 40 de ani sunt in zona aia da nu l-am vazut pe copilul asta pe acolo”.

La momentul actual, Partidul Conservator Braila se lauda cu peste 4000 de membrii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-