Published On: vin, Sep 28th, 2012

Festivalul ”Zile si Nopti” la Braila

Share This
Tags

* In perioada 7-13 septembrie va avea loc Festivalul “Zile si Nopti”, cu invitati de seama ai teatrelor din Bucuresti si din tara  *

Editia din acest an va avea invitati precum Marcel Iures si reprezentanti ai faimoaselor teatre Notara, Tandarica, Odeon, Teatrul National si Teatrul de Comedie Bucuresti. Vor mai aduce bucurie publicului prezent la festival actori de la “Toma Caragiu” din Ploiesti, Teatrul “Valah” din Giurgiu. Marcel Iures va fi prezent pe scena cu one-man-show-ul “Absolut” in regia lui Alexandru Dabija.

Festivalul va fi deschis in seara zile de 7 octombrie la ora 19:00 cu premiera locala “Sandros”, in regia lui Sorin Militaru. O alta premiera a Teatrului local “Maria Filotti” va fi pusa in scena in a doua zi a festivalului. “Cheek to cheek” in regia Alexandrei Popesu va debuta la ora 20:00 in Sala Studio.

Teatrul “Tandarica” din Bucuresti va aduce in scena spectacole precum “Candid” in regia lui Cristian Pepino in ziua de 8 octombrie la ora 17:00 iar Teatrul ”Notara” va veni cu piesa “Zelul Macelului”.

De la centrul cultural  pentru Unesco ”Nicolae Balcescu” vor prezenta pe 12 octombrie spectacolele “Furtuna” si “Familia tot”. Cea din urma a fost premiata la Festivalul Natioanal al Teatrului de Proiecte la Campina.

Vor avea loc in cadrul festivaluluI si o lansare de carte. Lansarea cartii “Tesuturile fragilitatii” va avea loc pe 13 octombrie la ora17:00 in foaierul Teatrului “Maria Filotti”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-