Published On: joi, Sep 13th, 2012

Facultatile din Braila in toiul insrierilor

Share This
Tags

* Institutiile de invatamant superior din Braila se afla inca in perioada incrierilor pentru anul universitar 2012-2013

In Braila institutiile de invatamant superior care ofera cursuri la zi sunt Facultatea de Inginerie Braila, facultate ce apartine Universitatii Dunarea de Jos din Galati si Universitatea “Constantin Brancoveanu”.  Facultatea de inginerie Braila a terminat ieri, 11 septembrie a doua sesiune de inscrieri pentru 4 specializari. Inginerie Mecanica, Inginerie si Management., Ingineria Mediului si Agronomie. In urma primei sesiuni de inscrieri din iulie la specializarea Agronomie au fost ocupate toate locurile disponibile, 22 de locuri bugetate si 8 cu taxa. Pentru Ingineria Mediului au fost ocupate toate cele 39 de locurile bugetate ramanand 11 locuri la taxa pentru sesiunea din septembrie, la Inginerie si Management au fost ocupate 19 locuri bugetate ramanand cu inca 18 locuri la buget sI 23 la taxa pentru a doua sesiune iar la Inginerie mecanica au fost ocupate doar 5 locuri bugetate ramanand inca 27 la buget si 20 la taxa pentru septembrie. Dintre cele 45 de locuri fara taxa si 54 cu taxa ramase disponibile in sesiunea a doua au fost facute inscrieri pentru 24 locuri la Inginerie Mecanica, un loc la Ingineria Mediului si 22 la Inginerie si Management. Cei care si-au depus dosarele de admitere pentru sesiunea septembrie  vor sustine in perioada 13-16 septembrie probe la urmatoarele discipline la alegere: algebra, fizica, chimie, biologie sau tehnologie informatizata. Afisare listelor finale cu rezultate vor fi afisate pe 22. Pentru media de admitere conteaza 40% rezultatul la test si 60% media la bacalaureat.

Universitatea Constantin Brancoveanu face inca inscrieri pe nivel de licenta la specializarile Administratie Publica, Jurnalism si Asistenta Sociala in cadrul facultatii de Stiinte Administrative si ale Comunicarii si la specializarile Management, Contabilitate si Informatica de Gestiune si Finante Banci in cadrul Facultatii de Management, Marketing in Afaceri economice. O particularitate a Universitatii “Constantin Brancoveanu” este posibilitatea de a accesa stagii de practica sI studii internationale prin proramul european Erasmus.

Centrul universitar din Braila al Universitatii Ecologice din Bucuresti continua inscrierile pentru cursuri cu frecventa redusa, nivel licenta pana pe data de 28 septembrie la Facultatea de Drept, specializarile Drept si Adminstratie Publica fiecare cu cate 30 de locuri, la Facultatea de Stiinte Economice specializarile Finante Banci si Administrarea Afacerilor cu acelasi numar de locuri, Facultatea de Ecologie cu 25 de locuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-