Published On: vin, Sep 21st, 2012

EXCLUSIVITATE: Damian si Rotaru ling picioarele PSD pentru un post de parlamentar. INFOBRAILA va prezinta distributia pe colegii

Share This
Tags

In urma cu cateva minute a luat sfarsit o intalnire intre mai multi membri din conducerea PSD Braila, de la aceasta nelipsind presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu si primarul Aurel Simionescu. Dupa ce s-au milogit la cotidianul portocaliu sa le apere interesele, Rotaru si Damian, care chipurile erau atacati de proprii colegi de partid doar pentru ca Infobraila dezvaluia anumite lucruri despre ei, au trecut la pozitia “in patru labe” si au cersit bunavointa partidului pentru un loc caldut de parlamentar.

Cei prezenti la intalnire, Gheorghe Bunea Stancu, Aurel Simionescu, Doru Damian, Marian Dragomir, Mihai Tudose, Iulian Chiriac si Ion Rotaru au discutat despre nominalizarile din colegii si despre felul in care se va desfasura campania electorala. Pina la ora aceasta, “grila de start” se prezinta astfel: Camera Deputatilor – colegiul 1 Diana Tusa (PNL), colegiul 2 Doru Damian (PSD), colegiul 3 Viorel Balcan (PNL), colegiul 4 Mihai Tudose (PSD) si colegiul 5 – Cristian Rizea (PSD).La Senat, pentru colegiul 1 este nominalizat Ion Rotaru (PSD), iar in colegiul 2 Constantin Cibu (UNPR). Lista prezentata de noi poate suferi modificari doar daca propunerile de la nivel local sunt acceptate de superiorii de la centru, in cazul PNL. Sursele noastre au dezvaluit ca singurul care poate lua o decizie la nivel local acceptata de facto de conducerea centrala este presedintele PSD Braila.

Prin urmare, orice intentie a USL Braila de a modifica aceasta lista este complicata, iar la nivelul USL, presedintele Bunea Stancu este decis sa propuna candidati care sa si poata obtine mandatul de parlamentar, atat cu sprijinul partidului, dar si cu sprijin propriu, situatie care devine astfel delicata pentru Doru Damian si Ion Rotaru, ambiiasteptand cu mana intinsa sa le ofere colegii sprijin, fortand intr-un fel mana USL. Cei doi mizeaza pe dorinta USL de a obtine cat mai multe colegii, in felul acesta ei nefacand altceva decat o simpla prezenta in campanie.

Un aspect hazliu al intalnirii este acela ca presedintele Bunea Stancu, intr-o forma excelenta, si-a invitat colegii pe terasa, in ciuda frigului patrunzator si vantului care nu mai este demult de vara. Reporterii nostri l-au fotografiat pe deputatul Mihai Tudose intr-o alergare usoara spre masina, in dorinta de a se incalzi un pic.

Comentarii

comentariu

About the Author