Published On: Soare, Sep 2nd, 2012

Europa si crearea de locuri de munca

Share This
Tags

* Sambata, 1 septembrie, la Braila, a avut loc Dezbaterea Europeana “Dialoguri Europene”

In cadrul programului “Europa si crearea de locuri de munca” din reteaua PES Activists s-au enumerat cateva dintre solutiile pentru crearea de locuri de munca si anume, noi programe intensive de recuperare, crearea de joburi in sectoare noi, adaptarea politicilor fiscale, planuri financiare publice si private, politici de munca active si Reforma Strategiei de la Lisabona.

PES Activists este in prezent constituit in Romania sub forma unei structuri active ce reuneste peste 2000 de membrii la nivelul intregii tari si peste 30 de organizatii judetene. PES activists Romania se prezinta ca o structura care sustine activitatea Partidului Socialistilor Europeni si a grupurilor politice nationale incluse in PES, constituind in acelasi timp sursa revendicarilor si propunerilor europene.

Obiectivele generale ale PES activists Romania sunt promovarea valorilor stangii europene in Romania, crearea unui dialog permanent si eficace intre Partidul Socialistilor Europeni si cetateni, relationarea cu societatea civila si intelectualii din Romania, dezvoltarea proiectelor de cooperare intre PSD si alte partide de stanga din Europa prin organizarea de evenimente internationale si schimburi de experiente intre membri.

Obiectivul acestora consta in construirea unui dialog solid la nivelul stangii romanesti din care sa se nasca contributii solide la viitorul european.

Activitatile organizate de PES activist in acest sens sunt  conferinte, colocvii si mese rotunde pe diverse teme, seminarii politice si reuniuni internationale, actiuni si activitati de informare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-