Published On: vin, Sep 21st, 2012

Eugen Badalan inca cetatean de onoare

Share This
Tags

*Chiar daca a fost condamnat la 4 ani cu suspendare inca de anul trecut, generalul detine titlul de “Cetatean de Onoare”

Au trecut deja aproape 3 luni de la alegerile locale si Consiliul Local Municipal s-a intrunit de mai multe ori. In nici una dintre aceste sedinte nu a fost pe ordinea de zi, nicio hotarare cu privire la distinctia acordata lui Eugen Badalan.

Prin Hotararea Consiliului Local Municipal Nr.180 din 27 noiembrie 2002, Eugen Badalan a fost declarat Cetatean de Onoare al Brailei, ca urmare a succesului in planul carierei sale militare.

Anul trecut, Badalan a fost condamnat cu suspendare la 4 ani de inchisoare, fiind acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua.

“Pentru retragerea titlului de cetatean de onoare vom proceda invers procedurii de acordare. Se va retrage titlul printr-un proiect de hotarare initiat de cineva. Am propus consilierilor sa analizeze aceasta problema. Vor fi adunate si plusurile si minusurile din activitatea domnului Eugen Badalan si vom vedea despre ce este vorba. Deocamdata nu i s-a retras niciun drept cetatenesc” a declarat edilul sef.

Primarul a marturisit ca nu exista nici o propunere in acest sens, deocamdata problema fiind abia in stadiu de discutie.

Dupa ce anul trecut s-a autodemis din PDL, anul acesta Badalan vrea sa candideze din partea portocaliilor pentru Colegiul 2.

Comentarii

comentariu

About the Author

-