Published On: mar, Sep 4th, 2012

Dunarea Braila joaca la Valcea in prima etapa

Share This
Tags

* Nationala de tineret – HC Dunarea Braila in prima etapa din noul sezon *

Joi, 6 septembrie incepand cu orele 14.00, Sala Sporturilor Traian din Ramnicu Valcea, gazduieste partida dintre HC Dunarea Braila si Nationala de Tineret. Din actualul lot de junioare nu vor face parte sigur, Dedu, Pricopi si Perianu care raman la echipele de club. Partida va fi arbitrata de cuplul Danulet – Iordache din Ramnicu Valcea.

* Incepe lupta pentru podium *

Antrenorul principal de la Dunarea Braila, Ioan Baban a declarat faptul ca acest sezon este unul foarte puternic, dar ca fiecare meci al echipei brailene va fi jucat ca o finala. “Dupa transferurile din vara se anunta un sezon foarte echilibrat, cu un grup de echipe intarite. Daca Oltchim pare a fi de neinvins, pentru celelalte locuri de pe podium, lupta se anunta a fi una intensa, Baia Mare, Brasov, Cluj, Braila, Roman, Bucuresti si Zalaul fiind favorite la ocuparea unui loc pe podium. Clujul este principala favorita la ocuparea locului secund pentru ca are un lot omogen de ani de zile. Cred ca este cel mai puternic sezon din ultimii ani. In ceea ce priveste Galatiul, daca in anii trecuti era in prima parte a clasamentului, eu il vad acum in ceea de-a doua parte”, a declarat antrenorul Ioan Baban. Lupta pentru podium se pare ca se da intre 7 echipe, acestea fiind principalele favorite,  cel putin dupa transferurile facute in vara.

* HC Dunarea pleaca la Valcea cu intreg lotul *

Orice inceput de campionat este greu, dat fiind faptul ca nu toate jucatoarele sunt in forma fizica maxima. Cu un avantaj in acest moment la HC Dunarea sunt Perianu si Barbos care sunt in cea mai buna forma, deoarece au disputat in aceasta vara partide importante. “Plecam cu tot lotul la Valcea, ba chiar de anul aceasta intra in echipa mare si Diana Axinte de la LPS Braila, si este foarte posibil ca debutul ei sa fie inca din prima etapa, impotriva lotului national. In ceea ce priveste jocul de joi, nu cred ca se pune problema invingatorului, experienta jucatoarelor noastre isi va spune cu siguranta cuvantul”, a declarat antrenorul de la HC Dunarea.

Daca in urma cu o saptamana existau inca probleme de sanatate la unele jucatoare din lotul brailean, astazi echipa este completa. Din acest an se alatura echipei brailene si jucatoarea de la Liceul cu Program Sportiv Braila, Diana Axinte, in varsta de doar 16 ani. Aceasta vine de la grupa profesorului Alexandru Viorel si poate juca atat pe postul de centru cat si extrema.

Etapa  I-a  Joi 06.09.2013

05.09  ASC Corona 2010 Brasov – Univ. Jolidon Cluj – Sala Sc. 11- 17:00

05.09  HCM Baia Mare  HCM Roman – Sala L. Pana – 17:00

Nationala ROU – HC Dunarea Braila – Sala Traian – 14:00

CSM Ploiesti – SCMCraiova – Sala Plopeni – 17:00

HC Danubius Galati – CSM Bucuresti – Sala Siderurgistul- 17:00

12.09  HC Zalau – OltchimRm.Valcea – Sala Sporturilor – 18:00

Comentarii

comentariu

About the Author

-