Published On: lun, Sep 17th, 2012

Dumitriu se bucura de faptul ca PDL este in opozitie

Share This
Tags

* Plecarea lui Balcan e salutata de democrat liberali *

Membrii PDL se bucura de faptul ca nu au mai fost nevoiti sa-i dea afara pe oprtunistii care si-au depus candidatura la democrat liberali, doar pentru faptul ca partidul se afla la guvernare.

“Asezarea PDL in opozitie a facut foarte mult bine organizatiei, pentru ca am vazut ca oportunistii, cei care au venit la partid pentru ca eram la guvernare si au zis ca vin la ciolan, astazi au plecat din partid. Sunt cativa, pentru ca organizatia, cu adevarat a existat, oportunistii au fost cativa, care au crezut ca daca vin la PDL vor avea numai lapte si miere si ma bucur ca am scapat de acesti oportunisti. Ma bucur ca nu am fost nevoiti pe unii sa-i excludem, si-au aratat adevarata fata”, a declarat Constantin Dumitriu, presedintele PDL.

*Au scapat de un deputat si au dat de altul*

Pe de alta parte, democrat liberalii braileni au scapat de Balcan dar s-au ales cu Badalan, actualul deputat care si-a anuntat candidatura luand prin surprindere conducerea PDL Braila.

“In ceea ce priveste anuntul facut de deputatul Eugen Badalan, acest anunt este o proprie dorinta, o intentie. A anuntat ca doreste sa candideze pe Colegiul 2. Nu am stiut lucrul asta inainte de sedinta. Binenteles ca am primit-o si eu cu surprindere, dar doresc sa va aduc la cunostinta ca in ceea ce priveste candidaturile pentru alegerile parlamentare, PDL urmeaza un anumit traseu. Organizatia locala propune candidatii, parlamentarii care sunt in functie isi exprima dorinta de a recandida, in cadrul partidului, catre Biroul Permanent National. Toti sunt trecuti printr-o comisie de etica. Cei care trec de aceasta comisie de etica intra in sondaje si abia dupa aceea in functie de cum se situeaza in sondaje, vor fi trimisi in alegeri sau nu”, a adaugat Dumitriu.

*Badalan are drepturi depline in PDL*

Constantin Dunitriu a marturisit ca, desi nu este incantat de revenirea deputatului Badalan, in calitate de sef al PDL, trebuie sa respecte statutul partidului, iar statutul prevede ca actualul deputat nu a incalcat regulile interne.

“Fiecare om are dreptul sa-si exprime propriile obtiuni si propriile intentii. Eu nu am dreptul sa ma opun, ca sef de partid, cuiva ca sa deschida gura. Conform statutului PDL, domnul deputat Badalan este membru al partidului, pentru ca acolo spune foarte clar ca este exclus din partid in momentul in care a savarsit o infractiune cu intentie. Iar pe hotarare de instanta a deputatului Badalan scrie foarte clar ca nu a fost savarsita cu intentie, este vorba de neglijenta si se spune ca putea sa prevada ceea ce s-a intamplat”, a declarat Dumitriu.

In ceea ce priveste alegerile din sanul PDL, presedintele isi doreste oameni noi, care sa nu fie corupti de setea de putere: “Obtiunea mea este pentru fete noi in politica si am zis-o de atatea ori si cred, cu asta spun totul. Doar cine nu vrea sa inteleaga, nu intelege”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-