Published On: mie, Sep 12th, 2012

Dumitriu este rezervat, insa Badalan vrea din nou deputat

Share This
Tags

* A venit randul PDL-ului sa arunce bomba in ceea ce priveste cadidatii la parlamentare *

In cadul sedintei Consiliului de Coordonare Laocal Municipal al PDL, generalul Eugen Badalan si-a anuntat reintoarcerea in partid dar si intentia de a candida din nou, la functia de deputat in Parlamentul Romaniei.

Intrebat de aceasta situatie, Silviu Radu, secretarul general al PDL a declarat ca: “ Din moment ce si-a anuntat candidatura, or fi fost niste discutii le centru. El stie mai bine. In ceea ce priveste situatia dansului juridica, legea prevede sa nu candideze cei care au facut fapte cu intentie, ori dumnealui a fost condamnat din cauza functiei pe care o detinea”.

Silviu Radu considera ca este un lucru bun intoarcerea lui Badalan, in partid, mai ales ca din punct de vedere statutar nu este incalcata legea.

Presedintele organizatiei judetene nu este la fel de incantat: “Domnul Eugen Badalan si-a anuntat propria intentie de a candida. Toti cei care isi anunta candidatura vor fi desemnati catre Bucuresti, vor intra intr-o serie de sondaje, cum este si logic de altfel, iar in urma acestor sondaje, o comisie condusa de Monica Macovei va decide daca sunt sau nu candidatii ideali din partea patidului nostru”.

In ceea ce priveste intetia lui Dumitriu de a candida la parlamentare acesta a declarat ca nu este inca decis, avand si alte lucruri la fel de importante ca politica, in viata sa. Cu toate astea presedintelui PDL ii surade ideea unui sondaj, dorind sa afle pulsul cetatenilor vis-a-vis de propria-i persoana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-