Published On: vin, Sep 14th, 2012

Dumitriu cere USL-ului bugetul pe 2013 inainte de parlamentare

Share This
Tags

Presedintele Partidului Democtat Liberal Braila, Constantin Dumitriu a cerut in cadrul conferitei de presa USL-ului sa faca public bugetul pe 2013 in cel mai scurt timp.

Dumitriu considera ca actuala guvernare trage de timp pentru a castiga electoratul la alegerile parlamentare.

“USL a dat Ordonanta de Urgenta ca bugetul sa fie prezentat dupa alegerile parlamentare si acest lucru se intampla deoarece vor sa ascunda faptul ca in bugetul viitor promisiunile lor pe care le-au facut in scop electoral fata de populatie, nu vor fi cuprinse. Pentru ca bugetul care va urma va fi un buget de austeritate si nicidecum un buget bazat pe promisiunile mincinoase facute de USL”, a declarat presedintele PDL.

Dumitriu acuza USL de faptul ca au oprit toate investitiile incepute de Guvernul Boc si au redistribuit banii catre salarii si pensii: “Nu au curajul sa prezinte bugetul inainte de alegerile parlamentare”.

Seful PDL Braila considera ca USL nu isi poate tine promisiunile din campania electorala, motiv pentru care le este frica sa faca public bugetul, urmand sa fie taxati in cadrul alegerilor parlamentare.

Mai mult Dumitriu acuza Guvernul Ponta de riscul ca Romania sa piarda absorbtia celor 3 miliarde de euro din fonduri europene, declarand ca primul ministru este preocupat mai mult de stadioane decat de proiectele cu finantare externa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-