Published On: Soare, Sep 30th, 2012

Divort in familia lui Banel Nicolita

Share This
Tags

* Mama fotbalistului inainteaza divort de Marin Nicolita dupa ce acesta si-a abandonat familia de mai bine de 12 ani *

Acuzatiile mamei lui Banel Nicolita impotriva sotului ei sunt foarte grave. Femeia il acuza ca si-a parasit familia acum 12 ani, ca nu a contribuit cu nimic la cresterea copiilor sai, ca doreste raul propriului sau copil si ca acesta urmareste doar banii fotbalistului.

“E plecat de multa vreme de acasa, la Bucuresti, de 12 ani de zile. Pleca, nu venea acasa, n-a participat cu nimic la copii astia. Pleca cate 3-4 luni, venea iar. Mai era casatorit si prin Braila, vreo 8 ani de zile. Daca ati sti dumneavoastra cat l-a ajutat Banel pe omul asta, cati bani i-a dat. De cand a reusit copilul, mereu l-a ajutat cu bani. Marin iI doreste raul fiului sau” a declarat mama fotbalistului.

Cu ajutorul unei echipe de televiziune, Marin Nicolita s-a deplasat la Faurei, acolo unde se afla familia sa. Dupa 12 ani barbatul a incercat sa isi reintregeasca familia. Mama fotbalistului nici nu a vrut sa-l vada pe barbat. Mai mult, dupa 12 ani, femeia doreste sa bage divort. ”Nu-l mai primesc acasa. O sa bag divort”, a adaugat mama lui Banel Nicolita.

Dupa ce s-a facut cunoscut la nivel national devenind unul dintre cei mai buni fotbalisti din tara noastra, Banel Nicolita si-a sprijinit financiar familia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-