Published On: mar, Sep 25th, 2012

Diana Tusa saluta demersurile USL-ului

Share This
Tags

* Deputatul de Braila, mamica de altfel la randul ei, se bucura de modificare legii privind indemnizatia pentru cresterea copilului *

Liberala Diana Tusa a declarat pe blogul sau ca este intradevar multumita de reusita USL-ului, dar nu a uitat sa-i condamne pe democrat-liberali pentru diminuarea indemnizatiei in urma cu 2 ani.

“In 2010 Boc si ai lui pedelisti au identificat, printre altele, cauza secatuirii bugetului de stat: indemnizatia de crestere a copilului. Prin urmare, peste noapte, mamele aflate in concediu pentru cresterea copilului au aflat ca indemnizatia a fost taiata fara jena. Asta în timp ce acelasi Boc si aceiasi pedelisti ne povesteau despre cum asigura statul basist un trai decent, despre sprijinul acordat familiilor de catre acelasi stat sau despre cresterea natalitatii prin disparitia ei totala”, se arata pe blogul Dianei Tusa.

Din fericire, Camera Deputatilor a votat legea privind majorarea indemnizatiei pentru cresterea copilului cu 10%: “Astazi, USL a corectat si aceasta nedreptate facuta romanilor, majorând indemnizatia pentru cresterea copilului de la 75% la 85% din media veniturilor nete ale persoanei, cu mentinerea limitelor minime si maxime, respectiv de 1.200 si 3.400 de lei”, a declarat Tusa.

O sustinatoare infocata a mamicilor din Romania, deputatul Colegiului 1 din Braila a declarat ca actualul Guvern a prevazut suma de 11 milioane lei in bugetul pe 2013, fonduri destinate special pentru indemnizatia de crestere a copilului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-