Published On: lun, Sep 17th, 2012

Delia Matache s-a maritat!

Share This
Tags

Cantareata a ajuns la biserica unde s-a desfasurat cununia religioasa cu un sfert de ora inainte de inceperea slujbei. Blonda a fost intampinata de prieteni si familie, si, bineinteles, de alesul ei Razvan Munteanu.

Vizibil emotionata, Delia s-a declarat pregatit sa faca pasul cel mare. Ceremonia, care a durat o ora, a fost oficiata la biserica “Sf. Spiridon cel Nou”, aceeasi in care s-a casatorit si Elena Basescu.

Printre primii ajunsi la fata locului s-au numarat Andreea Popescu, fosta ei dansatoare, si iubitul ei, Rares Cojoc, multiplu campion national la dansuri sportive. Toata slujba, Delia a zambit larg si chiar a ras, aruncand priviri in jurul ei. Se pare ca aceasta a fost doar o strategie pentru a-si pastra calmul. Fiind foarte emotionata, blonda s-a temut ca va apuca plansul.

Ceremonia nu a fost lipsita de incidente. Sora Deliei, Ioana, una dintre cele doua domnisoare de onoare a parasit biserica inainte de incheierea slijbei. Se pare ca, la un moment dat, Ioanei i s-a facut rau si a avut nevoie de aer proaspat, motiv pentru care a fost insotita afara de unul dintre bodyguarzii angajati sa pazeasca linistea nuntasilor.

Imediat dupa cununia religioasa, Delia a declarat ca nu si-a calcat mirele pe picior, intrucat si-a propus sa fie o sotie supusa si nu-si doreste ca ea sa conduca in familie.

Petrecerea a avut loc pe platourile din Buftea, mirii avand peste 400 de invitati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-